Stap voor stap betreed ik het leven weer.
Ik weet het,het is moeilijk iedere keer.
Maar mijn vertrouwen blijf ik houden in de mensen.
En eens komen mijn dromen uit,dat is wat ik blijf wensen.
Eerlijkheid is waar ik iedere keer voor ga.Maar soms doet het pijn,en toch is dat waar ik voor sta
Moeilijkheden zijn om te overwinnen.
Weg met al die muizenissen in mijn hoofd en spinnen.
Een week lang achter elkaar kan ik een bloem zetten op mijn papier.
Geloof me dat is iets wat ik vanavond heus wel vier.
Ik lees hier het ene gedicht naar het andere gedicht.
De verbazing en bewondering staat dan steeds op mijn gezicht.
Deze prachtige gedichten geven mij steeds weer kracht.
En dat is toch hetgene wat je er eigelijk stiekum van verwacht.
Laat deze site nooit verloren gaan.
Dus blijf vooral schrijven allemaal,
Zodat hij nog lang blijft bestaan.