Bijna niet meer kunnen ademen
Een benauwd gevoel
Adem eens door een rietje
Dan begrijp je wat ik bedoel
Mensen denken er vaak te makkelijk over
Dat het allemaal aanstellerij is
Maar als ze dat echt denken,
Dan hebben ze het goed mis
De ene dag gaat makkelijker als de andere
Maar een pretje is het zeker niet
Mensen je gaat er wel anders over denken
Als je een aanval van dichtbij ziet
Maar ik laat me niet kennen
En adem moeizaam door
Want mijn longen redden het…
En dat weet ik zeker hoor!