Een beetje geluk
Slecht kunnen ontwaken, geen zin meer om op te staan
Nachten lang op de bank, welke weg zal ik in slaan
Waarom ik, waarom zij, waarom wij
Al deze vragen, wanneer ben ik eens vrij
Een leven zonder lach, ach ja van buiten
Maar mijn diepste gevoelens, hoe kan ik die uiten
Ik dacht het geluk te hebben gevonden in jou
Met je schaterlach, je glinsterende ogen, mijn vrouw
De passie en de zin om te blijven houden van het leven
Denken aan kinderen, een beetje geluk, daar is het bij gebleven
Ook jij vond in mij een vriend, een minnaar en man
Er is helaas niet veel meer over, te weinig wat ik je geven kan
De mensen die ons hebben verlaten, zijn degene waar ik dit alles aan vertel
Waar en wanneer, het hoe en waarom
Hoe zal ik beginnen, hoe begin jij, is dat niet krom
Alles wat ons bezig houdt, horen we dat niet te delen met elkaar
Ligt het aan mij, misschien wel bij jou, of gewoon niet vragen waar
Er is nog zoveel te beleven, zoveel om van te genieten, ja dat wel
Dan voor altijd, niet voor even of voor een tel
Maar wat eens begon met een wandeling in het bos
Is nu vervreemd, verstopt en dat laat me niet los
We waren gelukkig samen, gewoon ons leven kunnen leven
Er is zoveel gebeurd, waar is het geluk waar wij naar streven
Het ligt in ons aard, onze naasten helpen, altijd daar voor iedereen
Vergeten we onszelf, maar lieve schat, daar moeten we niet heen
Nu is het leven uitzichtloos, een sleur zonder geen plezier
We lopen weg van ons geluk, jij daar en ik hier
We zijn beide niet onszelf, verslagen, moe en ontdaan
De kracht weer vinden, de kracht om verder te gaan
Zoals we nu leven, is niet waar jij of ik naar streef
En zijn we niet gelukkig, maar zeggen: ik leef
Glyvon: | Donderdag, juli 28, 2005 22:06 |
Hou het vast en laat het niet los. Werk er aan. Love you, Mams. |
|