...::HOE ZOU IK REAGEREN::...
Hoe zou ik reageren
Als ik mijn grootste idool zou ontmoeten
Zou ik gillen en roepen om zijn naam
Of zou ik verlegen zijn en niets zeggen
Ik kan nu wel denken, ik ga dan dit doen of dat
Maar hoe kan ik nou weten
Wat ik dan ga doen
Ik kan nu wel denken wat ik ga zeggen
Of wat hij gaat vragen
Maar kan ik dan wel normaal denken
Kan ik dan ook nog antwoorden in het Engels?
Maar ik zou mijn idool willen ontmoeten,
Oh ja dat wil ik zeker wel
Hij mag dan 19 jaar ouder zijn
Maar ik blijf een trouwe fan!!