Verlegen..
Daar zit zij
in het hoekje van
kijkt zij naar mij.
Een schichtig oogcontact
doet het besef rijzen
dat zij weinig aandacht opdoet eisen.
Daar zit zij
in de schaduw
bestudeert ze mij.
Wie is het?
zal ik naar haar toe
of sta ik aan de grond genageld,
zoals ik nu doe.
Wie was zij
dat meisje in die hoek
wie zal het zeggen
zal ik het ooit weten?