(met veel gehuil, maar met veel liefde geschreven...)
Waarom kan ik je geen plekje geven
Terwijl ik er zo voor vecht
Waarom verschijn je steeds in mijn dromen
En lijkt het allemaal zo echt
Ik wil doorgaan met mijn leven
En stoppen met huilen
Waarom is er niemand die van me houd
En waar ik bij kan schuilen
Ik mis je heel erg
En zal je ook nooit vergeten
Je hebt zoveel voor mij betekend
Maar dat zul je nooit weten
Ik hoop dat je nu rust vind
En dat je naar me zult kijken
Ik hoop dat je me zult helpen
En de donkere wolken uit mn leven zult laten verdwijnen…