vallende bladeren
het ruisen van de wind
door de afstervende bladeren
ik luister,
ik hoor je naam,
alsof je stil fluisterd
"ik ben bij je"
alsof je wil zeggen
"ik hou van je"
dit gevoel,
de herfst
ik denk aan jou
we horen samen
als herfst en
het vallen van de bladeren
-fallen angel-