Angjuuntjens
Eij, eij negher
Watskeburt?
Jaja man wat veel windje in de ghat!!!
Jij aant dissen met mij ofwat?
Al de brotters in de ghoot rieken naar angjuun!!!
Weten sij veel, sie kunnen daar niet an toen
Kom pak snel wat geld, kom nemen die poen
Wei moete meer papier, want wij veel kakka doen
Angjuuntjens, angjuuntjens, ieder man sit op de plee
Angjuuntjens, angjuuntjens, kakke valt nie so mee
En al die biatches in de wijk gaan sich spontaan neerleghen
Wisten we al langer, moet je ons niet mer seghen
Mar vandaag kan dit wel es anders uitdraaien
Want ieder man legt ier joekels van vlaaien
Angjuuntjens, angjuuntjens, ieder man sit op de plee
Angjuuntjens, angjuuntjens, kakke valt nie so mee
Ies koet woater…
Nietent beter tegen de koater
Gisteren weeral zuknen floater
Remedie van de poater
Ies koet woater…
Khen gepiest int eilig woater
Check et mo bie oese voader
En verder, tchüss en toe loater