Bij jou wil ik altijd zijn,
bij jou voel ik geen pijn.
bij jou voel ik geluk,
bij jou kan me dag niet meer stuk.
bij jou kan ik huilen als ik dat wil,
bij jou kan ik zijn heel stil.
bij jou is alles zo vertrouwt,
bij jou heb ik het gevoel dat iemand van me houd.
ook al is het nog te vroeg voor houden van,
me hart zegt tegen mij; zeg het dan
bij jou voel ik me geborgen,
bij jou heb ik geen zorgen.
samen met jou kan ik de wereld aan,
ik zal altijd aan je zij blijven staan.
ik zal je geven wat ik kan,
blijf jij dan mijn man.
zonder jou dat kan ik me nu al niet meer voorstellen,
lieve schat je mag me altijd bellen.
Ik kan niet uiten hoe goed jij voor mij bent,
jij bent echt een pracht vent.
ik en jij is vanaf nu wij,
O ronnie je maakt me zo blij!