Stil in mijn gedachten
Stil om jouw
Omdat jij, jah jij
NIet meer in me leven bent
K moest je laten gaan
k MOest uit je leven verdwijnen
Het is beter zo
Denk niet meer aan mij
Laat me gaan
Dan laat k jouw gaan
Dat is beter voor ons allebei
Het was een leuke tijd
Jij en k samen
Jij en k gaan onse eigen wegen
een eigen bestaan