LIEVE NIKITA.
hier een gedichtje van oma voor jou.
hoe is het nu met raker en jou.
lief he zon hondje erbij.
en zijn mama en papa ook blij.
nu lieve kleindochter van mijn.
oma heeft dit graag aan jou gedaan.
nu heb jij ook een hondje in je bestaan.
hoop dat je er nog veel plezier van mag beleven.
en dat rakker heel lief voor je zal wezen.
want rakker is heel lief voor jou.
en oma die gunt hem jou.
ook wou oma zeggen tegen jou.
lieve nikita oma houd steeds.
meer en meer van jou.
want heb ik zorgen en pijn.
doe jij mijn dit vergeten,
en dat vind ik fijn.
ik weet als jij later groot zult zijn.
je net zo lief als je moeder en vader.
zal zijn dat maakt oma heel erg blij.
en een hele dikke knuffel voor jou.
oma die houg erg veel van jou.
als je groot bent lees je deze.
gedichten soms een keer.
dan denk je o ja dat was mijn oma.
en dan vergeet je mijn nooit meer.