JOU JOU JOU.
jou ja jou blijf ik trouw.
omdat ik heel veel van je hou.
en wat er ook mag zijn.
heb ik soms dagen van pijn.
weet dat je er altijd voor.
mijn zal zijn.
al heb je zelf ook zorgen en verdriet.
vergeet dan echter ook niet.
dat ik dat allemaal zie aan jou.
dat komt omdat ik zoveel van je hou.
en dat mag je van mijn weten mijn lieve vrouw.
voor jou ben ik gekomen.
voor jou zal ik er altijd zijn.
maar kon je mijn maar begrijpen.
hoe ik lijd onder jou pijn.
zie elke dag weer.
het verdriet van jou.
maar vergeet niet.
dat ik ziels veel van je hou.
dit gedicht is voor rineke.
gedaan en dit heb ik it liefde.
voor jou gedaan,
weet dat danny en arend jan.
manuela en nikita en ook uit.
leiden er altijd voor je zijn.