je bent zo aardig, kanp en lief,
je bent echt een leuke hartendief,
een dief waar ik van wil houden.
waar ik stiekem wel iets mee op wil bouwen.
maar misschien wil jijd at wel helemaal niet,
en dat doet mij dan vast wel wat verdriet.
maar misschien vind jij mij ook wel leuk,
en lig jij net als mij graag in een deuk.
dan kunnen we samen vrolijk zijn,
bijvoorbeeld alleen al lachen om een raar gevormde manderijn.
je weet het maar nooit met mij,
ik ben altijd blij.
om de gekste dingen lach ik,
geeft dat jou dan geen kick.
of houd je niet zo van meisjes die altijd maar opgewekt en vrolijk zijn,
Oké verdrietig mag ook welleens van mijn.
ik geef toe, soms gedraag ik me als een klein kind,
maar eigenlijk wil toch wel weten wat jij nou van mij vindt.
ik zal hetd enk nooit weten,
want dit gedicht krijg je never nooit te lezen.
ach.. wat heeft het dan ook voor zin!
Laura (13)