SOMS WEER ALLEEN.
vanmorgen weer die pijn.
bang dat je weg zou gaan bij mijn.
had na je werk niets laten weten.
dat maakte mijn anstig en aan zweten.
dacht wat heb ik verkeerd gedaan.
dat je weer bij mijn weg was gegaan.
bang om jou te verliezen.
waar ik van hou.
maar na een lange tijd kwam je aan.
had een vergadering gehad.
dat was je vergeten te zeggen.
tegen mijn.
maar ondertussen deed onze harten pijn.
had ook iets anders kunnen gebeuren,
maar gelukkig het is voorbij.
jij bent gelukkig weer bij mijn.
zonder dat er wat was gebeurd.
want dan had iedereen getreurd.
want je moet weten dat ik van je hou.
dat ik altijd op je bouw.
eerlijk en oprecht tegen jou zal zijn.
doe mijn hart nu weer geen pijn.
jij weet we kunnen niet zonder,
jou .weet dat ik heel veel van je hou.