tranen zijn mijn woorden,
de woorden die ik niet uiten kan,
de woorden van pijn en verdriet,
diep verborgen in mijn hard,
ze kunnen er niet uitkomen,
het is niet leuk meer,
om altijd in te zien dat je anders bent,
het is niet leuk meer om niet normaal te zijn,
want ik weet wel dat ik raar ben,
maar er is niemand die het me verteld,
schat ik weet dat ik niet ales kan wat je wil,
ik had ook liever anders willen zijn,
maar het lukt me niet,
sorry als ik je teleurstel,
maar het gaat niet meer,
elke dag keer op keer,
probeer ik verder te gaan,
maar verlies elke keer,
woord bij woord,
traan bij traan,
probeer ik je uit te leggen,
wat er met me aan de hand is,
het is zo moeilijk,
want ik weet dat ik niet makkelijk ben,
en wil mezelf niet moeilijker maken voor jou dan ik al ben,
je zou graag willen dat ik blijer kon zijn,
maar dat gaat niet het doet veelste veel pijn,
wij leven waar we voor leven,
en doen wat we moeten doen,
een ding weet ik zeker,
ik zal nooit vergeten hoe veel ik van je hou,,