Ik ben iemand zoals sommige anderen
iemand die opzoek is naar een goeie vriend
een vriend waarmee ik alles kan delen
zowel mijn liefde als mijn leven
nu heb ik iemand gevonden
iemand die mij respecteert
iemand die lief is
vriendelijk en eerlijk
romantisch en humoristisch
mooi en sympathiek
iemand waar ik van hou
iemand aan wie ik alles kan en mag vertellen
iemand die ik veel mis als we niet samen zijn
iemand die perfect is
iemand die mij neemt zoals ik ben
iemand waar ik alles voor over heb
iemand die ik alles kan toevertrouwen
iemand die altijd in mijn gedachten is
en die iemand dat ben jij
jij bent het waar ik zoveel van hou
jij bent het die mijn mooiste wens vervuld
jij bent degene die ik niet kwijt wil spelen
degene die mijn allerbeste vriend is.