Intens kunnen genieten van de zon
genieten van de film die net begon
eindeloos genieten van mijn drankje
altijd genieten van een bedankje
genietend kijken naar een bloem
genieten van lekker gek doen
ontspannen genieten van de muziek die ik hoor
Genieten, daar leef je toch voor?