Jij bent iemand waar ik van hou
en hopelijk kom je gauw
de poorten van mijn hart stonden open
en jij bent naar binnengekropen
Als ik je aankijk
begint mijn hart sneller te slaan
er zitten overal vlinders in mijn buik
en die krijg ik er niet meer ui
Als ik je zie kan er niets mislopen
alleen dat een ander met je gaat lopen
maar je zal bliven zweven in mijn gedachten
en weet dat ik eeuwig op je zal wachten
Ik vind je ontzettend lief
en je bent mijn hartedief
je bent een ongeloofelijk stuk
en niet zoals anderen een brok ongeluk
jij bent de jongen
met mooie ogen en een lieve lach
de jongen die al mijn dromen beheerst
en voor mij de enige is
Ik beken dat ik stapelgek ben op jou
en alleen denk aan jou
dus blijf daar niet staan lullen
maar kom mijn wens vervullen