Kijk hier ben ik dan weer.
Alsof ik nooit ben weggeweest,keer op keer.
Mijn hart hunkert naar jou.
Omdat ik zoveel van jou hou.
jouw kracht geeft mij soms zoveel leven.
Dat ik er soms van ligt te beven.
En net lag ik weer heerlijk te zweven.
Dan vlieg ik als een vogel in de lucht.
En als het voorbij is slaak ik weer een diepe zucht.
Dus vraag ik jou mijn allerliefste tijd.
Blijf bij mij voor nu en altijd.
Ik weet ik heb niet veel terug te geven.
Maar zonder jou zou ik niet kunnen leven.
Soms zetten we de tijd wel eens stil.
Dat maakt mijn hart weer eens kil.
Maar dan kom jij weer met al je kracht.
En dan geef je me weer wat ik van jou verwacht.
Dus mijn lief verlaat mij nooit.
Anders is mijn leven volkomen weggegooid.