Hier zijn bijna geen woorden voor,
en toch wil ik proberen.
Hoe kon dit toch gebeuren?
Het had niet moeten zijn.
Men zou niet mogen treuren,
niet in oorlog mogen zijn.
Een schok gaat door mijn lichaam
de beelden slaan me lam
Mensen zijn verdrietig,
ze hebben angst voor wat moet komen,
de toekomst maakt ze bang
Hier zijn bijna geen woorden voor.
En toch wil ik proberen,
want woorden zijn de oplossing.
Woorden zijn de toekomst,
in plaats van grof geweld.