Ik voel de warmte van jou nabijheid
alles gloeit en inwendig smeek ik om je
ik wil je elke seconde van de dag bij me
om je in mijn armen te houden
en je nooit meer los te laten
zodat we altijd samen blijven
Jij geeft me inspiratie
warmte en liefde
en ik geef je alles wat je wilt
mijn leven, liefde, geluk
alles wat ik kan geven
alles wat ik met je kan delen
want ik hou ontzettend veel van je