Ik zoek de weg,
de weg die me naar geluk leidt,
maar ik vind die niet,
kan iemand me helpen?
Op mijn wandeltocht
ontmoet ik mensen,
mensen die me willen helpen
maar niet kunnen.
Ik val over struikjes,
en struikel over steentjes,
ik zie mensen die de tocht opgeven
maar die mij zachtjes aanmoedigen om door te gaan.
Plots zie ik een schaduw,
helemaal in de verte,
ik kom langzaam dichterbij
en zie een gedaante.
Ik kom nog dichter
en struikel over mijn eigen voeten,
ik val juist voor je
je reikt je hand naar me uit.
Ik kijk je liefjes aan
en je fluistert me
dat je met me mee wilt,
me verder wil steunen.
Langzaam sta ik op,
we beginnen aan onze tocht,
de ellenlange tocht naar het geluk,
wij samen...
- 12/09 -