Mag ik dan niet gelukkig zijn ?
zonder verdiet en zonder pijn ?
zie het geluk iedere x komen en gaan
verlies het in een moment van een traan.
mama tot me 15e bij me gehad
toen werd ze ziek
en is ze gewoon van me afgepakt.
nu een jaar geleden het het doet me zoveel pijn
soms denk ik best hard maar had het niet een
andere moeder kunnen zijn ?
nu een vriendje woonde hier
is verhuist naar friesland
had met hem echt veel plezier
maar nu iedere keer afwachten of ik hem
wel kan zien en of ik hem een zoen kan geven
maarja misschien hoort dit allemaal gewoon wel
bij me leven, dan me beste vriendin die ziet
me niet maar staan, en laat daar voor ook geen traan
jaren met haar samen geweest vanaf we konden lopen en praten, nu zie ik er afentoe met haar vriend en zijn maten.
een heleboel kan me gestolen worden,
maar mam kom asjeblieft nog even terug,
al is het maar heel vlug dan vraag ik niets meer,
maar jou moeten missen doet mij zo'n zeer!