‘s morgen, s’middags, s’avonds en zelfs s’nachts
laat ik soms een traan
ik kan er niets aan doen
en laat me soms volledig gaan
nee het zijn geen tranen van verdriet
maar van geluk
nu ik jou voor mij heb
kan mijn leven niet meer stuk
ik ben blij doordat je bij milt zijn
en gelukkig omdat we samen zijn
en alles met je kan beleven
ik geef je mijn liefde, mijn hart, mijn alles
weet dit enndenk er telkens weer aan
dat ik van je hou, steeds meer en meer