Ik droom elke nacht van jou
omdat ik zo oneindig veel van je hou
dan is de lucht grijs en blauw
en beschermen we elkaar tegen de kou
dan rusten je lippen teder op de mijne
oh, ik wou dat het altijd zo kon zijn
dan kriebelen onze buiken vanbinnen
en kan het onweer beginnen
de bliksem slaat door mijn hart
nu mag ik nog niet sterven
want ik wil eeuwig dromen van jou
omdat ik onbeschrijvelijk veel van je hou
want ik wil eeuwig bij je zijn
dan heb ik geen pijn