...::Vandaag is het gebeurd::...
Vandaag (6-8-05)is het gebeurd
Vanmiddag om precies te zijn
Mijn hond, is dood...
Ik zal m missen maar het moest
Hij leed pijn... hij was zielig
dus ik moest wel...
Ik zal hem missen!
Hij zal altijd in mijn hart zijn...
Nooit zal ik hem vergeten
Hoe hij vrolijk was
Hoe hij als puppy was...
Misschien weer een nieuwe rottweiler,
die zal ik ook behouden, diep in mijn hart
Ik huil niet, ik schreeuw niet
maar ben wel verdrietig
Ik moest het gewoon doen,
dat wist ik
En het is voor hem ook beter
nu kan hij rusten, hij slaapt
Maar word nooit weer wakker...
Ik zal je missen echt waar
Maar ik moest het doen, dat snap je tog?
Ik zal je elke dag van me leven missen
maar steeds een beetje minder
Tot je een super fijne herrinering bent
waar ik met blijdschap aan terug kan denken!
R.I.P