Ik zie nog hoe je keek.
Voel nog hoe je mij vasthield.
Hoor nog de woorden die je hebt gesproken.
Dit alles voor de laatste keer.
Jouw lichaam waar ik voor bezweek.
Een karakter zo zacht.
Nog in mijn hoofd blijft spoken.
Beelden die ik zie wanneer ik mijn ogen sluit, steeds weer.
Je wist me toch te raken.
Meer dan dat ik wou.
Nu zit ik hier te huilen.
Dit alles om jou.
Jouw aanrakingen zo teder zo fijn.
Bij jou kan ik mezelf zijn.
Het genot en plezier zo groot.
Zonder schaamte legde ik mij letterlijk als figuurlijk voor jou bloot
Maar ik wist dit zal niet blijven.
Het zal niet lang duren.
Toch probeerde ik die gedachtes te verdrijven.
Maar in mij hoofd maakte ze over uren.
Vorige week wist ik dit word de laatste keer.
Met nog nooit zoveel verlangen legde ik mij op je bed neer.
Voel nog hoe ik je lichaam streel.
Zie nog hoe ik je kus op elk lichaamsdeel.
Maar nu is alles over en voorbij.
Geen genot meer samen met jou.
Tranen nemen even de overmacht.
Blijkbaar zit je toch diep in mij.
Huilend zit ik nu hier,
Met de gedachtes aan onze laatste nacht.
Voel nog hoe je laatste aanraking van mij wegglijd.
Hoe je laatste kus op mijn lippen vervaagt.
Zie nog hoe de deur achter mij dicht slaat.
Even raak ik de controle over mijzelf kwijt.
Ik ben van je gaan houden……