Jouw woorden zijn als een wind
die door mijn hoofd waaien
jouw ogen zijn als het water
die mijn dorts stillen
jouw huid is als de aarde
die eeuwig verbonden is met mij
jij bent het vlammetje
dat mijn hart in brand stak
die me energie geeft
en die me doet leven