onbekend in mijn eigen huis
waarom lijkt het er niet pluis
ik wil weten wat er is
wat is er nu tog mis
de sfeer is droevig en stil
het huis voelt leeg en kil
waar is de plek waar ik vroeger fijn speelde
en al mijn geheimen mee deelde
Laat het hier tog ergens zijn
ik voelde me er zo fijn...