Kater
Ik staar in de bodemloze put
Van mijn gedachten
Ik zie wit en ik zie zwart
Kleur is niet te bekennen
Het is kleurloos in mijn hart
Hopeloos tuur ik in het glas van de wanhoop
En ik schenk nog maar wat bij
Wat maakt het ook allemaal nog uit
Want jij bent weg, weg bij mij
Hoewel ik weet dat het zo beter is
Jij je leven ik mijn leven
Na alles wat je mij hebt aangedaan
Gun ik je het niet om te weten
Dat ik je stiekum een beetje mis
Dat ik je het huis uit heb gegooid
Omdat je het deed met een ander
Wil niet zeggen
Dat ik je uit mijn hart heb gegooid
Verdomme
Haat en liefde
Elkaars' beste vrienden
Wijn en de ochtend
Elkaars' grootste vijand