Hoe kun je me dit aandoen
Hoe lang gaat dit nog duren?
Ik wil je echt vergeten
Waarom moest je dat nou sturen?
Je denkt alleen maar aan jezelf
En de rest kan je niet schelen
Ik hoop dat je me nu met rust laat
Zodat ik mn wonden kan helen
Ik zal je echt vergeten
Want je bent het gewoon niet waard
En alle dingen die je ooit hebt gezegd
Verbrand ik figuurlijk in de open haard
Denk maar aan jezelf,
Denk maar niet aan anderen
Ik ga mooi opnieuw beginnen
En mijn leven positief veranderen!