ik ren door de straten
van slag
noorden kwijt
de kinderen huilen
en niemand ziet hen
niemand hoort hen
ik ren door de straten
en al wat ik vinden
kan is bloed
ik huil
en niemand die het ziet
niemand die wat voelt
het is zo koud
en de zon brandt op
mijn huid
ik ren door de straten
nergens heen
nergens thuis
niemand die wat ziet
niemand diet wat voelt