we stond uren op jou te wachten
Tot je weer bij ons kwam
maar jij kunt niet meer komen
want jij bent er niet meer voor ons
jij bent bij ons weggegaan
na alles wat je voor ons had gedaan
maar jij was zomaar verdwenen
verdwenen in het niets
o lieve opa we missen je zo,
o lieve opa we houden van jou.
o lieve opa we missen je zo,
o lieve opa we houden van jou.,
we hopen je ooit weer es te zien
ook al is’t maar voor heeel even
want jou lach jouw ogen je gedrag
jah dat maakte ons gelukkig
steeds weer naar ons kijken ja dat was je doel
o lieve opa we missen je zo
o lieve opa we houden van jou
o lieve opa we missen je zo
o lieve opa we houden van jou
jij was onze opa waar wij heel gelukkig mee waren
nu staan we weer te wachten tot je weer bij ons komt
en als’t zover is dan maak jij ons weer blij
met je lach je ogen en je gedrag
o lieve opa we missen je zo…