Breekbaar vallend
zijn wij voorbestemd te barsten,
onafwendbaar dwalend
door de werkelijkhied en meer,
op zoek naar een beeld,
van een beeld dat nooit bewaarheid zal worden,
al dwalend begeven wij ons steeds verder
van de dingen die ooit zo belangrijk schenen,
geen enkele opzet is bedoeld om ooit te falen,
maar toch zouden wij graag willen breken,
al was het maar om het besef van afdwalen tegen te gaan...