Lieve Freakjes
Het is alweer een heel eindje geleden
Maar ik ben toch weer terug
Want ik kon jullie niet zomaar vergeten
Het is dan ook deze reden waarom ik nu zucht
Ik lees opnieuw jullie gedichten
Allemaal andere verhalen
Hoe zou ik hierbij stil kunnen zitten
Ik moet jullie helpen er het beste uit te halen
Vele nieuwe personen zie ik verschijnen
Ik ken jullie nu NOG niet
Maar ik zal me ook met jullie dichies verblijen
Ik wil dat iedereen mij weer ziet
Het schrijven zelf lukt me niet echt meer
Reacties geven zal ik wel doen
Met af en toe een dichie,
Zo soms een keer
Dus je bent zeker nog niet van me af
Vind je dat nou straf?