in het hart van deze wereld...zo druk, bekent en groot
vonden 11 september vele onschuldigen de dood
ik heb het over wat eerst een "ongeluk" leek
over het "ongeluk" wat niet veel later terrorisme bleek
in 1645 leefde nostradamus
dit is wat hij schreef
In the City of God there will be a great thunder,
Two brothers torn apart by Chaos,
while the fortress endures, the great leader will succumb" ,
"The third big war will begin when the big city is burning"
toeval???
met steun en begrip voor de slachtoffers en familieleden van de terroristische aanslag 11-9-2001
JESJE