MAMA ZEI
Op een gegeven moment vind je je maatje,
waar je mee verder gaat in het leven,
Op een gegeven moment vind je je maatje,
waarvoor je alles maar dan ook alles wil geven.
Mam dat gebeurt echt niet bij mij,
dat is wat ik toen zei,
Ik word een zelfstandige vrouw,
denk je nou echt dat ik ooit trouw ?
Nou mam ik denk dat ik me maatje heb gevonden,
wou dat ik hem kon laten zien,
nouja wie weet zie jij het door een gaatje,
mischien....
Ik weet heb aardig wat vriendjes gehad,
maar geen van alle voelde zo goed,
De meeste was ik nu al zat,
het lijkt nu echt alsof ik van hem houden moet !
Alsof het is voorbestemd,
hij en ik,
Hou echt heel veel van hem,
hoop dat dit echt nooit meer stopt !
Mam dit wou ik je even vertellen hoop dat je het van boven kan lezen want ik denk dat je toch misschien wel gelijk heb dat iedereen later ze maatje vind waar je alles mee deeld je liefde van je leven ofzo haha ik mis je kuslin