Soms heb ik even rust nodig
wat tijd om even tot me zelf te komen
even mijn gedachten opzij te zetten
en lekker rustig te kunnen dromen...
Soms heb je een klein zetje nodig
om net iets verder te kunnen gaan
het beste van jezelf te laten zien
en stevig in je schoenen te kunnen staan...
deze en andere kleine dingen, die soms heel belangrijk zijn
heeft ieder mensen nodig in zijn of haar leven
Dingen die veel mensen niet kunnen begrijpen
maar die mijn beste vrienden me kunnen geven...