Ik ben onkundig van mijn Verdwijnen
Verdwijnen in het holle Niets
Ik overpeins, gezeten op mijn fiets
Een opoe…zie lijnen
van komen en gaan
in het Nu bestaan
met beide benen
ten gronde gaan
het lijkt wel of dat mode is
dat elke straal pis
geroemd wordt als Miss
begrijp je wat ik bedoel?
met een agressief smoel
Vooruitgestoken..
Dan zie ik weer zo’n knakker op tv
En denk: wat moet ik daarmee?
Geen inspiratie, louter geldingsdrang
Een ordinaire hang
Naar aandacht
..met de ogen geloken..
Goed…dan zie je Patty Brard, , Willem Duys
Kim Hollander met een nat kruis
als een boerensloot
pruttelen….
Of Ron Brandsteder, Catharine Keil
Jenssen, de natte dweil
“gasten” plagen….
Die vadsige Paul de Leeuw, onaardig doen
Publiekelijk, zonder echte schaamte
voor de poen
verpakt in vele lagen...
Want de Echte Patty, Paul, Willem zijn
En daar zit het venijn
....toffe mensen!!!