Het leven kan je vergelijken
met bergen en ravijnen
wilde en rustige rivieren
met mooi en slecht weer...
Het leven gaat van het ene naar het andere uiteinden
Soms zit je hoog op de berg genieten van alles
Maar soms kom je ook in diepe ravijnen terecht
Er zijn rustige en wilde periodes zoals de rivier
Ja het leven is niet altijd zoals het word voorgesteld...
Maar ik heb wel iets speciaals in men leven
iemand die mij overal volgt
zit ik thuis in de zetel dan is hij bij mij...
ga ik op zondag naar de chiro , dan beschermt hij mij
Al zou ik aan de andere kant van de wereld zitten, hij blijft bij mij...
Ja, hij is altijd bij mij
maar ik zie hem niet, ik hoor hem niet of kan hem niet voelen....
Maar toch weet ik dat hij achter mij staat, dat hij mij steunt... Hij zal soms ook wel eens denken waarom doe je daet? of doe dat zo? maar hij kan dat niet zeggen want hij is onzichtbaar...
Hij is opgenomen in men harten zo weet ik dat hij altijd bij mij is...
Ja, Jij en ik wij zijn een speciaal team, een team waar niemand kan tussen komen of niemand die het ons kan afnemen.... "Papa, Jij bent mijn speciale engel"
Liefs Tessa