De tijd verstrijkt
In 9 maanden zo ongelooflijk veel gebeurd
Mijn hele vertrouwde leventje weg
Langzaam aan maak ik een nieuwe start
Ik ben er aan toe, ik wil weer
Maar oude herinneringen doen nog steeds zeer
Zoveel mooie jaren in een klap weg
De wereld draait door
En ik draai weer mee
Maar het voelt nog steeds
Als een vis zonder zee