De fysicawetten hebben
niet meer veel zin
want wat jij doet
is tegen alle regels in.
Jouw lieve lach en stem
of zelfs je blik volstaat
en na één secondje
is het al te laat.
Dan hoeft niemand
meer te proberen
om mij nog vlug
te reanimeren.
Echt, ik snap niet
hoe je het kunt:
me laten smelten
op m'n vriespunt...