Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
In gedachten
Hoewel je me soms wel nodig hebt
Kan ik er niet altijd zijn
Weet dat ik in gedachten er altijd ben
Dat is toch wel fijn
Mocht je het even niet meer weten
Of ben je de weg kwijt
Mij kun je altijd aanspreken
Ik heb altijd even tijd
Bij mij mag je huilen
Want ik ben er voor jou
Bij mij kun je schuilen
Omdat ik van je hou
Dus waar je ook bent
Ook al heb je veel pijn
Bij mij kun je altijd terecht
Ik zal er altijd voor je zijn
Over dit gedicht
Auteur:
Mris
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
13 augustus 2005
Thema's:
[Vriendschap]
[Houden van]
[Troost]