waarom ben jij zo verweg
waarom is jou verboden mij te zien
wat moet ik daar nou mee
al die twijfels en gemengde gevoelens
ik hou van je met heel mijn hart
al zo lang kan ik alleen maar aan jou denken
bij alles wat ik doe of zeg
maar waarom mag het dan niet zo zijn
horen we dan toch niet bij elkaar
ookal denken wij samen van wel
ooit komt het allemaal wel goed
dat is wat ik zo vaak zeg
maar mag ik ook mijn twijfels hebben
misschien komt het helemaal niet goed
moet ik leven zonder jou bij me
dat kan ik helemaal niet
meisje wat heb je toch met me gedaan
bij jou zijn voelt zo goed
en zonder jou voel ik me zo alleen
maar wat nou als het niet zo mag zijn
als we toch niet bij elkaar horen
wat moet ik dan?