Sorry
Is het woord
Sorry
Is er iemand die het hoort?
Sorry
Ik heb zoveel spijt
Telkens blijft het gevoel dat iedereen mij vermijd
Sorry
De woorden zo snel geschreven
Weer eens te impulsief, dacht weer niet even
Ik denk niet vaak na over mijn daden en doe soms daarmee anderen pijn
Sorry van toen, kunnen we weer vriendjes zijn...?
~~~