het geeft me een fijn gevoel,
als jij weet wat ik bedoel
wij samen hand in hand.
we hebben elkaar gevonden
en begrijpen elkaar steeds beter
jou stem maakt me steeds weer blij,
omdat ik weet dat jij van mij houdt
en ik van jou!
ik hoop dat we nog vele leuke momenten samen beleven
want ik denk en weet dat dit is voor ons hele leven
schat ik hou van je en wil je nooit meer kwijt