Ik zit vast
kan geen weg met mezelf
noch met anderen
Ik voel me
leeg en waardeloos.
Ze zeggen
kom uit je schelp
praat met iemand
Maar hoe kan dat
als ik mezelf niet eens begrijp.
Als ik niet weet
wat ik wil
en nog minder
wat ik voel.
Ik voel me gevangen
in de muren van m'n lichaam,
de muren van verafschuwing
tegenover mezelf.
En hoop dat ooit
iemand die muren zal slopen
-fallen angel-