Nimmer alleen
echt geen wonder
dat ik jou heb ontmoet
jij kwam uit het niets
en bent zo bijzonder.
jouw zachte geur, trekt mij aan
in jouw ogen kan ik verdrinken
mijn hart klopt razendsnel
omdat ik van je hou.
ik smelt bij de gedachte
van jouw zachte streling
over mijn wang
ik val in mijn diepe verlangens.
laat mij meezweven op de wind
zo blij zijn als een kind
als ik bij je ben
dan kloppen onze harten samen.
verlangend naar jouw zoete lippen
naar jouw warmte
naar jouw armen om me heen
ben ik bij jou nimmer alleen
Met dank aan: green_eyes!, lievelingetje45, Just_Robin, .rose, BrokenGirl1989, Lee-Anne, Benjamin, Paul de Bruyn, Marjolein. en Boudaatje