De eerste 14 jaar van Theo zijn leven heb ik niet meegemaakt maar volgens zeggen was hij een druk, eigenwijs en spontaan kind wat verzot was op het drinken……….van limonade.
“Nade” in een of andere hoek vroeg hij aan Sinterklaas. Als hij hielp met afwassen hield je geen bord meer over.
De zondagmiddagen werden meestal besteed aan kaartspelen. Echter Theo kon maar slecht tegen zijn verlies. Vaak zeilde er dan ook een pantoffel door ma geworpen door de kamer.
Theo was zoals ook zijn andere broers geen studiebol en zijn eerste baantje kreeg hij bij Gall & Gall als bezorger…van drank.
Zijn pubertijd werd echter overschaduwd door de ziekte van Hodgkin die hij bewonderenswaardig overwon. Na die afschuwelijke periode leerde hij Riekie kennen en na enige tijd werden Sierina en Michael geboren waar hij bijzonder blij en trots op was.
Theo was altijd hulpvaardig en stond voor iedereen klaar. Als je problemen had met je auto Theo haalde de motor eruit en zette hem er zonder problemen weer in nou ja meestal hield je dan wel wat schroefjes over….maar dat was volgens Theo geen probleem.
Nadat de relatie met Riekie was verbroken brak een verdrietige tijd voor Theo aan. Zijn ouders konden hem opvangen en hebben hem weer op het juiste spoor gezet.
Hij leerde Jeanet kennen en werd zo gelukkig dat afgelopen maart Ricardo is geboren. Ze waren met z’n allen incl. Kimberly, Kaylee, Sierina, Michael en Ricardo heel gelukkig. Het bericht van zijn plotselinge overlijden woensdag 10 augustus maakte hier abrupt een einde aan.
Theo jij zorgde altijd wel voor verrassingen maar deze verrassing had je wel achterwege mogen laten. Jij had altijd een grote mond maar een klein hartje. Op verzoek van je oudste broer die wist dat je niet zo erg van poezie hield toch een gedichtje wat onze gevoelens voor jou weergeeft:
Midden in het leven
Nog zoveel te geven
Idee en plannen te over
In een keer voorbij
Voor ons was je een kei
Enig in je soort
We zetten ons leven
In jouw gedachten voort
*ik ben sieriena ik ben 14 jaar..!!
ik heb een broertje van 12
en sinds kort een halfbroertje van 5 maanden nu
mijn papa had net alles op een rijtje hij was gelukkig
we waren op vakantie geweest en hadden papa al meer dan 1 maand niet gezien..!!
dinsdag 9-08 kwamen we trug en 10-08 rond 10 uur kregen we te horen papa is overleden..!!
vandaag hadden we zijn crematie
en dit was zijn levens verhaal..!!
Papa rust zacht vOor ons sta je altijd op #1*