wie heeft het wedstrijdje gewonnen?
elkaar diep in de ogen kijken,
en nu elkaars blikken ontwijken..
is dit een strijd?
die gaat om winnen en verliezen?
ik wil geen strijd,
met niemand niet..
ik denk niet eens dat je het ziet..
maar als je weer eens diep in m’n ogen kijkt,
zie je dat ik een masker draag,
dat alleen afgaat als ik alleen ben..
dan vullen m’n ogen zich met tranen,
en probeer ik weer een weg door allemaal onzekerheid te banen..
de strijd met mezelf zal nooit ophouden..
die met jou wel?
of alleen als ik toegeef dat ik heb verloren?
want in feite heb jij al gewonnen..